Jaago talul on oma blogi!

"Kui Sind ei ole internetis, siis ei ole sind olemas!" käratati mulle hiljuti, kui rääkisin, mida Jaagol teeme. Selge see. Ausalt, ise alustan ka enamike asjadega tutvumist sellest, et toksin märksõna Google`isse. Aga suurejoonelise kodulehe jaoks saame raha alles kevadel:). Et seni keegi Jaago talu nime kuuldes veebis tühjust ei näeks, ongi käesolev blogi loodud. Siit saab lugeda, mida me teeme, millal me teeme ja kuidas me teeme.
Üldiselt on nii: Jaago käsitöötalu on käsitöö- ja ise tegemise pisikute levitaja. Meie siin Jaagol usume, et õnn on võimalik ja levitame seda erinevate õpitubade, käsitöölaagrite ja teemapäevade korraldamise kaudu. Selle vahepeale katsume võimalikult säästvalt oma eelmise sajandi alguse majapidamist korda seada ja unistustes paneme juba katust ühele talu kõrvalhoonetest, millest tulevikus saab käsitöötegemise pesapaik.
Jaagol elab neli asjaosalist: Inga, Jaago talu perenaine ja enamike siin toimuvate õpitubade juhendaja, Tairo, Jaago talu peremees ja vabal ajal õpetaja :), Johan, kolmepoolene perepoeg, väsimatu sahmerdaja ja Jaagup, pooleteisene praegu pesamuna, samuti väsimatu ja ka sahmerdaja. Lisaks sellele vuhiseb majapidamisest igal nädalal läbi omajagu peret, ristivanemaid,sõpru, sugulasi, hõimlasi ja asjaosalisi, kes on tundnud siinse koha ja ettevõtmiste magnetit ega saa end enam lahti tõmmata.

Kommentaarid