Jaago sõprade ring 1. detsembril: polümeersavile prinditud ehted

Usun, et jõuluvanale oleks väga abiks, kui sel aastal võtaksid õrnemast soost isikutele pühendatud  kingikotisektori enda peale. Selleks põikame teisel jõulukinkidele pühendatud ringiõhtul (1. detsembril siis) korraks polümeersavide maailma ning valmistame pildiprindiga ehteid.
FIMO vedela ülekandegeeli abil võlume ajakirjadest ja muudest trükistest välja lõigatud või veebist välja prinditud pisipildid polümeersaviliistakutele, et need siis hiljem pitside, paelte ja pärlite abil imelisteks aksessuaarideks muuta- prossideks, kõrvarõngasteks, ripatsiteks, võtmehoidjateks...... 
Pildil olev maastiilis majake on ajaleheväljalõige, mis polumeersavijunni, FIMO geeli, puuvillase pitsiriba, pärlite ja traadijupi toel võluvaks prossiks muutus. Tahad teada, kuidas see ime sündis :)? Helista või kirjuta, et oled käpp, pista tasku 5 euroraha ja tule kohale. Ikka neljapäeval, ikka 18.00 Jaagol.
Võimalusel võta kaasa juba välja valitud pilt. See võib tulla mistahes sorti printerist, ajalehest või ajakirjast, olla kriidipaberil või tavalisel, ainus, mis ei sobi, on kiletatud paber (reeglina ajakirjade kaantel). Suurus vastaku kavandatava ehte suurusele. Kui pilti ei leia, tule ikka, pistan Sulle siin ajakirjad pihku. Ka kõik muu tarvilik on meil olemas (alates alussavist ja geelist ning lõpetades tarvikute, pärlite ja tööriistadega).
Kohtumiseni!

Kommentaarid