Jaago sõprade ring 26. novembril: teeme jõuluootusajale ukse lahti!

Kuidagi kujunes nõnda, et mitmel järjestikusel Jaago sõprade ringile ette nähtud neljapäeval olin mina kodust või suisa Eestist ära. Nüüd on aga õnneks tulemas neljapäev, kus jälle kokku saame.  Järgnevatel nädalatel võtame kindlasti kaela maha nii mõnelgi kingimurel, aga algus seisneb ikkagi häälestumises. Mis oleks mõnusam, kui esimese advendi eelsel nädalal jalg jõuluootusaja ukse vahele saada ning kodu jõuluseks muutmisega üheskoos pihta hakata? Et jõulutunne trügib eelkõige sisse uksest, arvan, et jõulune uksepärg on esimeseks advenditeoks enam kui asjakohane.
Meetod on üsnagi traditsiooniline, aga, olgem ausad, paljud meist tegelikult leiavad aja ja võimaluse metsa vudida, sealt rohelus koju tassida ja jõulupärjaks vormistada? Omajagu rabelemist, onju. Teisalt ei räägi miski jõuludest selgemat keelt, kui uksel ilutsev jõulupärg. Niisiis plaanin Sinu eest mitu asja juba ette ära teha: materjali varuda, töövahendid välja otsida ja pärast läbu kokku lükata ja komposti viia.  Omakasu on ka natuke mängus, sest ega minagi viitsi jõulupärga üksi ette võtta, seltskonnas on hoopis teine tera:)!
Valmivad pärjad on üsnagi Jaagolikud- muinasjutuliselt kribukrabulistlikud, mitte ilmtingimata sümmeetriale alluvad ning kindlasti meeldejäävad. Teeme selgeks, kuidas teha pärg, mis meie sandis suveilmas vastu peaks, kuidas ilu pärja külge kinnitada ning mis materjale üldse kasutada. Sinu osaks jääb, kaks kätt taskus, kohale jalutada, siin paar tundi üheskoos tegutseda ning hiljem leida isik, kes valmis pärja uksele haamerdab. Osalustasu on 5 eurot ning kohtamine leiab aset 26. novembril kell 18.00. Ole hää, anna tulekust teada ka, siis tean, kas metsa minna seljakoti või järelhaagisega!
Peatse kohtumiseni, eks!

Pildil olev muinasjutuline jõuluaken on leitud veebiaadressilt https://www.etsy.com/listing/88125322/crimson-berry-window-winter-wreath-birch?ref=shop_home_active_12 , aga arvan, et meie omad tulevad veel ilusamadki!

Kommentaarid