Võitoosilised saviõdakud algavad juba 20. jaanuaril!


Ahoi kahetuhandekuueteistkümnendat!
Jaanuarikuus kõik-kõik on uus. Aastanumber, isu oma eluolu kuidagi teisiti ja lahedamalt korraldada, kaalunumber :), miks mitte siis ka võitoos uus. Ja ülekolmapäevased savised hetked iseendale. Siin meie juures Jaago talus, kuuma joogi ja toredate sarnaselt mõtlevate inimestega kaunistet, pihtahakuga juba järgmisel kolmapäeval, 20. jaanuaril kell 18.00!
Publiku soovist tulenevalt on kaks-null-üks-kuus aasta ametlik esimene teema kuplikujulise kaanega mahuti. Et eelmisel aastal sain tänu uutele vahvatele saviõdakulistele aru, et alati ei huvita osalisi ilmtingimata üldse see, millest mina "tahvli ees" kõnelen, siis üleliia jäigalt asjast kinni ei hoia. Võid ka muude plaanidega saviõdakule tulla ja need teoks teha, aga luban, et võitoos saab ka ikkagi selgeks. Või toorjuustutoos. Või hummusetoos - mmm, tunnen praegu, et mul oleks kohe vaja nii toosi kui hummust!
Õdakud näevad välja nõnda, et saabuja tutvustab oma plaane( ja ennast, kui veel tuttav ei ole ) juhendajale (lihtsamalt äeldes mulle), võtab kruusi kuuma teega kõrvale ja asub tööle. Mina toetan ja abistan, nuhtlen ja karistan (viimaseid pole tegelikult kunagi vaja läinud :)). Materjalid, töövahendid ja kõik vajalik on meil, Sinult ootame isu tulla ja see kohaleilmumise teoks vormistada. Osalemistaks on kolmkümmend kaks kogu teema peale, sisaldab kolme-nelja ülekolmapäevast kohtumist, savi, glasuure, põletusi, juhendamist ja töövahendeid. Ootame nii algajaid kui korduvkäijaid, oma osalemisest anna palun enne teada ka.
Peatse toosimiseni juba järgmisel kolmapäeval!
P.S Ülalolevast tulenevalt otsustasin, et esimese kokkusaamiskorra kaunistame lisaks uuest teemast tulenevale elevusele lisaks veel väikese hummusedegustatsiooniga ning iga osaleja saab minult uue aasta lisaboonusena meie pere siidise hummuse retsepti ;). Nõus?
Ikka Inga

Kommentaarid