Põllepäev on 25. märtsil!



Uus põllepäev on tulekul!
Kuna hulk Jaago sõpru lippab siiamaani ringi puhta põlletuna, tuleb põllepäev jälle! On seejuurest täpselt sama satsiline, suuretaskuline ja muretult shabby-boho-šikk, nagu peab. Juuresolev pilt kõneleb enda eest ise.


Kel eelmisel korral lisaks päevale ka kuulutus vahele jäi, siis teadmiseks alljärgnev: põllepäev on sedasorti päev Jaago talus, mille käigus valmib osalejale isiklik ja oma Põll. Just nimelt suure algustähega ja eepiline- vaata jällegi pilti, eksole! 
Et põllest, iseendast ja tegemisest täit rõõmu tunda, võtame selleks terve päeva, kella üheteistkümnest õhtul viie-kuueni välja. Passitame lõikeid, valime kangaid, lõikame juurde (mis naljakas väljend, juurde ei tule ju midagi), kohandame põlle vastavalt kandjale, õpime satse tegema ja paneme kokku. Nobedatel näppudel on õhtuks põll valmis, nautlejatel ka ... pisut hiljem :).


Maitseelamused ja mõnus seltskond kuulub asja juurde ja hinna sisse. Osalemistaks on oma kangaga 30 (täpsed juhised registreerumisel), meie hangituga 40 eurot. Kaasa õmblusmasin, kui on ja hea tuju (välistatud, et pole).
Kohtade arv on piiratud, niisiis peatse kiire registreerumiseni!





Kommentaarid