Jaago sõprade kohvik 7. veebruaril: HELMI köögispaa


7. veebruaril kell 18.00 on Jaago sõprade kohvikus külaline- Kadri Untera oma HELMI köögispaaga*! Köögispaa on Kadri ettevõtmine, mis just-just asub tiibu sirutama- sestap ootame kõiki ergutama ja kaasa elama. Tuleb imeliselt lõhnav ja kasulik õhtu, sest õpitoast viid koju lausa KAKS looduslikku hooldusvahendit- isikliku meelepärase hõnguga ilusegu ja rikkaliku toitva, kuid kerge konsistentsiga kehavahu. Rääkimata oskustest kõike soovi korral kodus aina korrata! Jaago kohvikule kohaselt kuulub õppimise juurde piimavahuga kohv või kuum tee ning kook- magusamenüüs on maitseküllane banaanileib ning kuum purukook külma jäätisega.

Kadri ise ütleb nii:
Õpitoa käigus saab selgeks, kuidas ise valmistada udupeent kehavahtu, mille koostis on küll rikkalik (talv, eksole, nii peabki!), aga konsistents siiski pehme ja vahuline. Teiseks teeme loodusliku alternatiivi poedeodorandile- igaüks paneb ise kokku omaenda lõhnava segu.  Tegevus on teraapiline, aroomiteraapiline ja jõukohane kõigile. 


Kadri on erialalt proviisor ning tunneb suurt huvi ja tõmmet looduslike ja loomulike kehahooldusvahendite suhtes. Kodused ilutooted vajavadki teadmisi ja päris ükskõik mis suunas selles valdkonnas eksperimenteerima tormata ei maksa - ka läbinisti looduslikel koostisainetel võib võimas vägi sees olla. HELMI köögispaad on Jaago talus nähtud varemgi- suvistel avatud talude päevadel oli Kadri lõhnav laud huvilisi täis ja neid, kes rahulolevalt, enda kokku segatud purgike peos, lahkusid, omajagu.
Et köögispaa igapäevaselt avatud ei ole, siis tasub kindlasti kohal olla. Eelteadmisi kohvikusse tulek ei vaja, need leiad kohapealt. Ka kõik muu vajalik - õlid, anumad ja töövahendid- on olemas, kaasa võta vaid uudishimu ja hea tuju. Kui Sul on ja kasutad, siis võid kaasa võtta (aga ei pea) omaenda eeterliku lemmikõli.
Kohviku osalemistaks (õpituba+kookjajook) on 22 eurot, aga kui tuled koos kaaslasega, siis kahe peale kokku 40. Sõbraga seltsis on toredam ka! Osavõtmiseks palume kindlasti ette registreeruda, kas siis e-kirja, telefonikõne või FB vahendusel!
Peatse kirjutamiseni!


*Ah et miks KÖÖGIspaa? Aga seepärast, et kõik need ained, mida HELMI kasutab, saaks ja võiks vabalt kuuluda iga täiesti tavalise koduköögi juurde- kõik on puhtad ja loomulikud, tulevad otse loodusest ning neid võib kokku segada oma kodus, kõige muu elu seas. No vaata kasvõi piltide pealt!



Kommentaarid