Tsirkusepäevad Jaago talus!



Nüüd on küll enneolematu lugu lahti- meil saab tsirkust! Pärispäris tsirkust! Aga igal juhul mitte tavalist tsirkust, vaid erilist- sellist, mis tehakse ise valmis.
Niisiis, TÄHELEPANU!

21.-24. augustil
ootab Jaago talu
11-14-AASTASEID NOORI
päris TSIRKUSETREENERITEGA
päris TSIRKUSELAAGRISSE,
mis lõpeb 24. augustil päris TSIRKUSEETENDUSEGA.

Tule kindlasti!
Eelnevat tsirkusekogemust ei ole vaja, ootame kõiki, kes tunnevad huvi tsirkuse vastu.
Folie tsirkusestuudio treenerite käe all õpime akrobaatikat, tasakaalutrikke, žongleerimist, üksrattasõitu, mustkunsti ja palju muud. Osalejad veedavad Jaago talus neli päeva, laager lõpeb suure tsirkuseetendusega, kuhu on oodatud kõik!

Selge see, et tsirkus on juba iseenesest midagi, millest iga päev osa ei saa. Seega on tegu tõeliselt erilise suvelõpupunktiga.
Tsirkusepäevade alapealkiri on "MEIS KÕIGIS ON KÜBEKE TSIRKUST". See on täitsa tõsi! Igaüks meist on erilisem ja põnevam, kui arvatagi oskame. Et seda näha ja välja tuua, on abiks kogenud juhendajad- Folie tsirkusestuudio (vaata lähemalt siit) treenerid Kaupo Pilder, Elyca Edovald ja Liina Eller. Mustkunstiga aitavad sinasõbraks saada tulevased mustkunsti suurkujud vennad Anri-Marten ja Andrian Utsar. 24. augusti tsirkuseetenduse panevad treenerite abiga ja koostöös Kastre valla noorte impro-suvekooliga kokku osalejad ise. Et tegu on ühtlasi laagrist lahkumise õhtuga, on etendusele oodatud nii vanemad kui kõik huvilised. Avatud tsirkusekohvik!
Tsirkusepäevade kavasse kuuluvad lisaks liikumistreeningutele ka õhtuprogrammid, mille põhirõhk on pärissuhtlusel ja koostööl.

Meie tsirkusepäevadel osalemise maksumus on 65 eurot. Selle eest hoolitseme nelja päeva kestel  kõigile osalejatetele põnevust pakkuva tegevuse, kõhutäite ja majutuse eest. Osalejate vanus on 11-14 aastat ning kokku saab tsirkusepäevadel osaleda 16 last (8 poissi, 8 tüdrukut).
Ettevõtmist toetavad Kohaliku omaalgatuse programm ning Kastre vald.

REGISTREERUMISINFO
Lapse laagrisse registreerumiseks täida palun ankeet (vormi leiad siit) ja saada digiallkirjastatult aadressil jaagotalu@gmail.com või toimeta meieni paberkandjal.
NB! Osalejate nimekiri kujuneb ANKEETIDE LAEKUMISE järjekorras ning saab kinnituse osalemistasu maksmisega.

Teadmiseks laagrilisele ja lapsevanematele loe ka alljärgnevat.

1. Laagris osalemine toimub laagris osaleva lapse ja vanema vastutusel. Laagri tegevusi juhivad kogenud tsirkusetreenerid, kes jälgivad treeningute turvalisust ja ohutust. Akrobaatika, tasakaalutrikid ja žongleerimine eeldab aga liikumist, hüppamist, turnimist, ronimist. Selgita lapsele omalt poolt kindlasti juhiste jälgimise vajadust ning arvesta registreerumisel oma lapse võimetega.

2. Tsirkuselaager on nutivaba. Soovime soodustada laste omavahelist pärissuhtlust ja koostööd ning seega ei ole telefonid, tahvelarvutid ja ekraanid laagrisse teretulnud. Kaasavõetud telefonid kogume kokku ning anname lastele kätte õhtusel ajal kindlaks lühikeseks perioodiks (koju helistamiseks).
Vajadusel saab laps kodustega ja vastupidi alati ühendust võtta Jaago talu perenaise telefonil. Soovi korral võib teemat täpsustada või üle küsida, vastame ja põhjendame meeleldi.

3. Noored ööbivad Jaago talu käsitööküünis "matimajutuse" korras. See tähendab, et kaasa tuleb võtta oma magamisvarustus- küljealune, padi ja tekk või magamiskott. Veel kuuluvad laagrivarustusse treeninguteks sobivad rõivad, isiklikud hügieenitarbed ja
Süüa saab kolm korda päevas, neli päeva järjest (esimesel päeval hommikusööki ei ole). Toidunõusid ei ole vaja kaasa panna, lisanäksimist ka mitte, iga toidukorra juurde kuulub ka magus amps. Laua katab Tillu talukohvik Põlvast, kes on tuntud hea eestimaise toidu poolest. Pesemisvõimaluseks on saun, vastavalt ilmale korraldame ka veemänge.

Registreerumiseni!

P.S Kui homme oleks  tsirkus, siis millega Sina esineksid?

Kommentaarid