Meis kõigis on kübeke tsirkust!

Iseäranis aga
24. augustil kell 20.00
mil Jaago talus avab uksed päris tõeline tsirkus! Lugesid täiesti õigesti- TSIRKUS- siitkandi kõige esimene kogukonnatsirkus! 
Lõvisid ja elevante sellel etendusel ei näe, küll aga ahhetamapanevat žongleerimist, akrobaatikat, mustkunsti, tuletrikke- kõike seda, mida Jaago talu tsirkusepäevadel osalenud noored on selgeks õppinud ja esinemisküpseks lihvinud. Etenduse on kogenud treenerite juhendamisel kokku pannud Jaago talu tsirkusepäevadel (20.-24. august) osalejad. Etenduse vahepalad lavastavad Kastre Improkooli (lähemalt loe siit) noored. 
Alguse seadsime meelega õhtusse- nii saab iga külaline lisaks etendusele osa sumeda augustiöö tsirkusemaagiast ja vaikselt kohvreid pakkiva suve õhtusest mõnusast hingusest. Et külalistel veelgi heam (:)) oleks, avame ainult selleks õhtuks Jaagol TSIRKUSEKOHVIKU. Pakume rikkalikke kooke-kohvesid ning muudsorti kehakinnitust. Kohvik on valla juba 19.00, niisiis tule varem! 
Oodatud on kõik! Iseäranis muidugi siitkandi elanikud- need seal laval on ju meie oma noored, kellele kaasa elada. Aga loomulikult ka kõik teised tsirkuse- ja elamusteotsijad. Niisiis haara pere ja soovi korral piknikutekk kaasa ning tule Jaago talu kõigi aegade kõige esimesele tsirkuseetendusele!
Ootame!
Jaago talu pere



Kommentaarid