Jõuluaeg Jaago käsitöötalus

Täna õues käies sadas lund. Päris lund.  Valget. Külma. Tuules pisut siia-sinna tantsisklevat. Sellist, mis paneb keeleotsa suust välja ajama ja helbeid püüdma. 

Maitses ka nagu lumi.

See kõik annab märku- jõuluootusaeg on kohe käes. Selle teistmoodi aasta jõuluootusaeg. Mis- vaatamata sellele, et võib kah tulla täiesti teismoodi- paneb ikka otsima kindlustunnet asjust, mis alati  jõuluajal olemas olnud- piparkoogilõhnast, jõulutulede ülessättimisest, kinkide valmistamisest, mandariinidest, küünlavalgusest...

Mõned asjad on juba praegu siiski teisti. Oleme otsustanud- sel aastal me oma traditsioonilisi jõulusündmusi ei võõrusta. Jep, kuulsid õigesti- JAAGO JÕULUKOHVIK ja VÄIKE JÕULUEELNE KÄSITÖÖSPAA jäävad uusi jõule ootama. Endal on ka natuke tühi tunne, aga hoiame nii kõigi tervist- enda pere ja teiste oma. Sest meil on küll enam kui selge- hea tervis on miski, mida on vaja esmajoones, et muud toredad asjad üleüldse juhtuda saaks. 

Aga kui ka päriselt Jaagole kohale tulla ei saa, siis käsitöötalu pühademeeleolu proovime ikka Sinuni tuua. Kah teisiti. Nii olen otsustanud jagada veebi teel nii mõndagi jõulunippi, mis aitavad pühade-eelsel ajal kõike säästa  (noh, näiteks aega, närve ja raha) ning jõuludesse mõnusal kombel sisse elada . 

Peatselt saad kuulda, kuidas päkapikud meie maja laste detsembrihommikused üllatused enda jaoks juba mitmendat aastat on eriti lihtsaks nuputanud. Täiega kavalpead! Seejärel näitan, millised...hihiii....viljakad jõulukaardid on Jaagolt sel aastal postkastidesse minemas (vabandused üllatuse rikkumise eest, kallid kaardisaajad ;)) Ja edasi aitan ehk mõne kingipakigagi ühele poole saada. 

Aga kuniks need postitused veel avaldamist ootavad, loe uut Kodukirja. Detsembrinumbri avalugu on ise tehtud jõuludest Jaago käsitöötalus. 

Veebikohtumisteni!

Kommentaarid