Taluaia lillering-värsked õied otse Jaago käsitöötalu aiast!

Sa ei kujuta ette, kui lillerikkaks ja lopsakaks on Jaago talu peenrad kosunud! Mu kaevuraketest aiarõngastes laiuvad tähtpead, daaliad, raudürdid ja salveid. Permapeenras said hoo sisse budleiad, teise satsi metsporgandid ja kukeharjad. Kevadel koos Maria Palusaluga rajatud terrassipeenras on ida-kirbutatar üle pea, kosmosed õites ning pruudisõled ja daaliad trotsivad vapralt jahedat ilma- tegelikult on nad ju hoopis soojalembesed!
Juba mõnda aega mõtlen, kuidas seda küllust kuidagi jagada- sellistelt peenardelt korjatud kimbud on mu meelest lihtsalt vastupandamatud. Tuulest rebitud õieserv, natuke kõveriti kasvanud vars, päikese poole sirutunud õis- kõik need täiuslikud ebatäiuslikkused teevad kimbu võrratult teistsuguseks kui lillepoodide sissetoodud õiebuketid. Alati lisan oma kimpudesse pisikesi toredaid detaile, mida poest ei saagi- nupsheleeniumi rohekaskollased pallikesi, teeserva raudrohtu, ängelheina veepiisana varrel rippuvaid täppe. Mulle hirrrrmsast meeldib neid lilli kokku sättida!

Et kõige parem viis suvelilleõisi juurde teha on neid KOGU AEG korjata, siis mõtlesin, et jagan oma aeda Sinuga ka- hubasuse ja ilu loomiseks Su koju, küllaviimiseks ja tähtpäevade eriliseks tegemiseks!
❤
Nii ongi Sul igal lilleringi kuupäeval (reedeti ja pühapäeviti, vaata täpsemalt altpoolt) Sul võimalus TEHA TELLIMUS lopsakale värskelt nopitud taluaia lillekimbule. Reedel tellitud lilled saad kätte laupäeva hommikul 9-10 Jaago talust, pühapäeval tellitud kimbu esmaspäeval 9.00 Tartust või 9-10 Jaago talust.
Kõik lilled on kasvatatud roheliselt meie oma aias ning on kemikaalide- ja tõrjevahenditevabad. Kõik on täpselt sama hinnaga ka- 5 eurot kimp.
Lillekimbud on kokku pandud minu ilumeele ja maitse järgi, umbes nii, nagu pildil näha. Võid kindel olla, et leiad sealt mõned daaliad, peoga kosmoseid, pruudisõlgesid, tähtpeasid ja muud. Koostisosad varieeruvad ja lillering kestab, nii nagu suvi ja peenrad lubavad.
Lisaks lilledele kasvatas mu aed toredaid dekoratiivkõrvitsaid, mis sobivad hästi sügiseseks kodukaunistajaks. Ühe pisikõrvitsa saad endale 3 euro eest.
Tellimus(ed) esita FB sõnumi või e-kirja (jaagotalu@gmail.com) kaudu. Õnnestunud tellimuse peale saad KINDLASTI vastuseks kinnituse ja juhised kättesaamise kohta. Kui vajad õisi juhtumisi mõnel muul ajal kui laupäev või esmaspäev, anna aga märku, leiame lahenduse.
Lilleringi kuupäevad (esita tellimus enne 18.00, kätte saad järgmisel hommikul Jaago talust (laupäeval ja esmaspäeval) või Tartust (ainult esmaspäeviti)):
26.08
28.08
31.09
2.09
4.09
9.09
11.09
16.09
18.09
23.09
25.09
30.09

Peatsete õiteni!
❤

Kommentaarid