Jaago jõulukohvik ja Haldi kontsert Jaago käsitöötalus 18. detsembril

 

18. detsembril kell 11-18 ootame Sind väga Jaagole- sest just sel advendipäeval muutub käsitöötalu mõnusaks loominguliseks jõulumaaks, kust ei puudu lumi, pühademaitsed, õpitoad, hobused ja reesõidud ning päeva punktiks ka eriline muusikaelamus. Jõuluste lõhnade, maitsete, muusika ja ise tegemisega vürtsitatud pühapäeva tasub kindlasti tulla veetma kogu perega. 

Kohvikuletil laiutavad magusad jõulumaitsed, aga lisaks pakub Jaago talu pererahvas toekamaid soojendavaid soolaseid kõhutäisi ja vahukooremütsiga soojendavat õunajooki, kohvest ja taimeteest kõnelemata. 

Ülakorrusel on iga paari tunni takka uus õpituba, kõik puha jõulu täis. Õpikatel on väike osalustasu– 3 eurot nospli kohta– ning palume osalemiseks ETTE REGISTREERIDA– nii teame täpselt kohti ja materjale varuda :)

Põrandapatjadega multifilmitoas saab suurel ekraanil vaadata jõulukino või - mis veel vahvam- võtta oma film kaasa ja seda kõigiga jagada!

Õues köeb lõkkepada, mille ääres on mõnus kuuma õunamahla juua ja jänkuaia asukaga tutvust teha. Kell 13.00-15.00 saab Eha talu hobuseid patsutada ja reesõitu teha. Viimasteks kingisoetusteks on avatud Jaago talu jõulupood keraamika ja kaisukatega ja muu imelise argipäeva tavaariga. 

Kohvikupäevale paneb 17.00 punkti HALDI VÄLIMÄE südamlik kontsert. Et Jaago käsitööküün mahutab vaid teatud arvu inimesi, PALUME KONTSERDIST OSA SAAMISEKS ETTE REGISTREERIDA! Nii jääb kohale tuleku ja otsa ümber keeramise pettumus olemata. 

Haldi on ilma mingi kahtluseta peagi eredalt särav täht Eesti muusikataevas, haldjahääle ning eriliselt sooja ja südamliku muusikaga. Kui tahad täpsemalt kuulda, kelle ja millega tegu, vajuta siia. Kontserdi toimumist toetab Kastre vald, pikk pai meie koduvallale selle eest!

Jõulukohviku ETTEREGISTREERIMISEGA õpitoad on alljärgnevad: 

12.00 Valged jõulud vol 1. Jõulukuused. Uskumatult lihtne, aga seejuures efektne tegu, mis erilise mõju saavutab siis, kui tegu kordad :)

14.00 Valged jõulud vol 2. Jõulumunad- kõigile jõukohane meisterdus on mitmeti kasutatav- valguspalli, kuuseehte, pärjakaunistuse või lauaseadena. Laste lemmik! 

16.00 Valged jõulud vol 3. Valguspurgid- lihtne materjal, väärtust lisav ajakasutus- ja uhke tulemus. Proovi kindlasti järele!




Kommentaarid