Jaago jõulumaa ja ühepäevakohvik 16. detsembril!

16. detsembril kell 11-18 ootab Jaago käsitöötalu külla pühadetunde ja jõulurõõmu otsijaid! Meie siin Jaagol arvame, et kõige lihtsam on Oma Jõulud üles leida lumisest metsast, praksuvast lõkkest, pühadeootusaja käsitööst ja isetegemisest, hubastest küünlasäras tubadest, kallitega koos tähendusliku aja veetmisest, mõnusatest maitseelamustest ning heast muusikast. 

Nii oledki kogu perega väga oodatud osa saama Jaago talu jõulumaast ja ühepäevakohvikust- mõlemad üheskoos just selleks leiutatud, et teekond pühadeni oleks helge ja hingesoe. 

Meie ühepäevakohvik on täis jõulumaitseid ja -maiustusi, ülakorrusel toimuvad kell 12.00 ja 15.00 jõulused õpitoad (eelregistreerimisega, et oleks kindel!), õues ootab lumepalliviske kaugusel väike võlumets ja köeb lõkkepada, mille kohal saab küpsetada meie moodi s'mores`e. Saab hobuseid patsutada ja lumelabürindi radadel joosta- kõik selleks, et pühadetunne ja rõõm lihtsatest väikestest asjadest saaks põue pugeda.

Tänu Kastre valla toele lõpeb õhtu hubase tasuta kontserdiga, mis toob kohvikulistele võimaluse kuulda trio Valendikku. Ise ütlevad nad enda kohta nii: "Ansambel Valendik (Anželika Niitla, Siim Rääk ja Anti Lillak) on nukkermõtlikele helimaastikele jäägitut armastust avaldav trio, kelle muusikas kajavad valguse ja varjude lainetused, korra ja kaose kahekõned ning kõik looduses leiduvad värvitoonid."

Jõulukohviku ja jõulumaa programm laupäeval, 16. detsembril kell 11-18:

TOAS: 

11.00       Jõulukohvik avab uksed- soolased ja magusad maitsed, kuumad joogid ja maitsvad koogid!

                Multikatuba

12.00       Jõuluilu õpituba. Taaskasutusmaterjalist jõulukaunistused, mis päriselt kaunistavad :)

15.00        Pakihäki õpituba. Lihtsad ja efektsed loodussõbralikud kinkide pakkimise viisid

17.00       Valendiku kontsert

ÕUES:     Väikese võlumetsa retked omal käel (rada tähistatud)

                 Lõkkepada ja smores`ide küpsetamine (küsi kohvikust pakike!)

                 Lumelabürindi jooksurajad 

                 Kiik ja seiklussein

                 Hobusõidud kell 13-16 

                 Jänkuaed ja Trapsule porgandi pakkumine 

Rohkem infot,  õpitubadesse registreerumine ja kontserdiks laua broneerimine meie kodulehel jaagotalu.ee, Facebookis ja Instagramis @jaagotalu või telefonil 5297919 (perenaine Inga). 

Näeme talvevõlumaal!



Kommentaarid