Jaago sõbrade ring 25. veebruaril


Pime aeg hakkab küll otsa saama, aga ega see tähenda, et valgusti kellegi majapidamises mööda külge maha jookseb. Sel korral lõpetame oma lambiteema ja uurime, kuidas on kõige lihtsam paberist lambivarju teha. Kes esimesel korral ei osalenud, pole lugu, selgeks saab kõik sellele vaatamata.
Kaasa võta üks lambijalg ja sellega sobiv traadist varjualus. Nagu öeldud, leiab neid Tartust "Sõbralt sõbrale" poodidest, mis asuvad Veeriku Selveris (laupäeval oli lambivarje seal jalaga segada), Sõpruse silla Rimipoolses otsas kiriku alumisel korrusel ja Annelinnas Usuteaduste seminari man (Räpina maantee alguses). Kui tahad kindlasti tulla, aga tarvikud puuduvad, helista kindlasti hiljemalt kolmapäeval mulle.
Teiseks võta kaasa lambivarjuks sobivat paberit, näiteks tapeedijääke, kingipaberit vm. Paberit läheb kokku umbes 1m x lambivarju kõrgus. Varju on võimalik teha ka väiksematest paberitest, need tuleb siis kokku liimida. Siin on ka üht-teist, aga väga tore on teha lamp just Sinu koduga sobivast materjalist, näiteks samast tapeedist, millega seinad kaetud.
Kolmandaks võid võtta kõikvõimalikke pisividinaid lambijala ilustamiseks: teokarpe, kivikesi, sulgi, ..... Kinnitamisvahendid on siin olemas.
Et sel korral on meie trehvamisajal vabariigi aastapäev, siis nügime oma kohtumise päeva hilisemaks, s.t 25. veebruari peale. Ikka 17.30 ja edasi.

Kommentaarid