Jaago sõprade ring 10. veebruaril: vanast valgustist uus!




Ahoi hääd Jaago sõbrad!
Neljapäev on kohe käes ja kauaoodatud lampide tuunimise teema kätte jõudnud. Sel ja järgmisel korral puhume elu sisse mõnele vanale väsinule jalaga lambile, umbes sellisele, nagu pildil toormaterjalina näha. Esimesel neljapäeval pühendame end lambijala vurhvi viimisele, teisel korral õpetan selgeks paberist lambivarju kavandamise, mõõtmise ja valmistamise põhimõtted. Nõus?
Et valgustitegemisoskustest osa saada, hangi endale üks lambijalg ja sellega sobiv traadist varjualus, spikerdada saab pildilt. Vahva, kui leiad need juba omaenda majapidamisest. Selliseid lampe leiab aga ka Tartust "Sõbralt sõbrale" poodidest. Need asuvad Veeriku Selveris, Sõpruse silla Rimipoolses otsas kiriku alumisel korrusel ja Annelinnas Usuteaduste seminari man (Räpina maantee alguses). Kui üldse ei leia, siis võib mulle helistada, kogusin väikese tagavara. Siis pead arvestama ca 2-3 eurose väljaminekuga, mõni lamp on ostetud odavamalt, mõni kallimalt.
Nojah, ja siis võid kaasa võtta sobivas toonis suvalist vesialuselist värvi (minul on siin 5-6 valikut olemas) ja meelepäraseid kaunistuspudinaid: teokarpe, kivikesi, pärleid, nööre ja paelu, ......... Pintslid ja töövahendid, liimipüstol ja muu vajalik on siin olemas.
Tasku pane 3,50€.
Näeme juba neljapäeval kell 17.30 ja edasi!
Inga

Kommentaarid