Jaago sõprade ring 23. veebraril: kiired käpparid

Kuigi kevad juba justkui paistaks, on minu sõrmed ikka miskipärast alatihti külmad. Usun, et ka teil kuluvad soojad isetehtud käpparid talvetõrjeks igati ära, sestap tegeleme vabariigi aastapäeva eelsel mõnusal käsitööõhtul taaskasutusega ning võlume vanadest villastest kampsunitest välja südant- ja näppesoojendavaid käpikuid. Näiteks selliseid, nagu pildil näha. Siis on järgmisel päeval hea soojasõrmiselt paraadile põrutada. Etteruttavalt võib veel öelda, et ülejärgmise korra teemaks on kinnaste tuunimine, siis saavad need, kes endale kampsunikäpparid vamis teinud, nad veel eriti uhkeks kaunistada.
Ilusateks kinnasteks pole vaja muud, kui üht vana villast kampsunit (vähemalt 80% villa!), lõnga ja natu nokitsemist. Pane kampsun muu pesuga pesumasinasse ja vanuta 40-kraadises pesus hargnematuks. Sellest saab käpparite toormaterjal. Võta kaasa ka sobivat tooni lõngakera ja parajad vardad. Ja siis näeme juba Jaagol. Ikka neljapäeval, 23. veebraril, kell 18.00. Anna palun tulekust teada ka, siis tean oodata.
Purkipanemiseks võta kaasa kolm ja pool euroraha. Ja kui villast materjali võtta ei ole, tule ikka, meil on ajaga kogunenud päris esinduslik kampsunipark, millest leiad kindlasti sobiliku ;).
Kohtumiseni Jaagol!

Kommentaarid