Suhkrumagus valentinipäeva-eri Jaago sõprade ringis 9. veebruaril: südamlikud nõelapadjad ja toredad topsikoogid

Sõbrapäeva puhul on ka Jaago sõprade ring 9. veebraril südamlikumast südamlikum, roosamast roosam ja magusast magusam. Tegelikult on seekordne neljapäeva pisut justkui sõbrapäevakingitus iseendale.
Taaskasutuse korras võlume romantilisele käsitöösõbrale vanast piparkoogivormist nõelapadja. Sama eduliselt võib nõelapatja kasutada toakaunistuse või meeleoludetailina.
Et imemagusate nõelapatjade kõrvale midagi ampsata ka oleks, pakub perenaine rikkalikult ja roosalt kaunistatud topsikooke koos tegemisõpetusega (mujal tuntud ka kui muffinid :)). Siis on sõbrapäevakink olemas ka neile, kes nõelapadjust midagi ei pea.
Tulles võta kindlasti kaasa üks vana viguriteta metallist (südamekujuline) piparkoogivorm ja 3,50 euroraha. Kui sul leidub kodus õhukeseks kulunud sitsiriiet (vana kittel, lapse kleit vms), pista ka kangajupp kotti. Kui oled tulija, anna märku, siis tean, mitu muna topsikoogitaignasse planeerida.
Kohtumiseni!
P.S Tehnilistel põhjustel on minu nõelapadja asemel kirjaga kaasas veebist leitud pilt (http://www.countryliving.com), aga täpselt sedamoodi meie töötulemus välja nägema hakkabki.

Kommentaarid