Kevade viimased saviõdakud algavad!

Jep, just nii ongi. Kevad on käes ning peagi aeg hooajaks saviõdakutel otsad kokku tõmmata (et siis peale puhkust sügisel veelgi lennukamalt ja lahedamalt jätkata, muidugimõista). Et aga vahepeale jääb suvi paljude mõnusate pidudega, on üsna kindel, et üks jalaga tordialus, mille abil oma kooke ülendada, kulub igas majapidamises ära. Sellepärast võtamegi viimasel kolmel järelejäänud saviõdakul asja ette. Nagu ikka, võivad nüüd liituda kõik, kel soovi, sest kõik saavad hakkama!
Võimalusi on mitmeid, lõpmata pitsilisest rangeilmelise klassikani välja. Mina kipun pooldama neid roosamannasemaid ja lillelisemaid, aga valik on igaühe enda teha. Igal juhul plaanime selgesks teha, kuidas alus valmis vormida, kuis taldriku- või vaagnaserva lihtsate vahenditega imeilusaks saab ja kuidas alus ja vaagen kokku käima hakkavad. Postitusega kaasas olevad pilt on näpsatud aadressilt http://www.mysweetandsaucy.com/2011/02/valentines-day-treats/ , kas pole mitte inspireeriv? Ja see tõepoolest on jõukohane ka algajale, nii et põnnama ei pea keegi.
Kevadpäevi on ootamatult vähe järele jäänud, sestap alustame juba sel kolmapäeval, 6. mail, kell 18.00. Sealt edasi trehvame 20. mail ja 3. juunil. Kogu trill ja trall maksab osalejale 35 eurot, sisaldab materjale, juhendamist, põletusi ja muud vajaminevat. Hea seltskond ja piparmünditee on kauba peale.
Kui oled tulija, anna palun märku. Need saviõdakupatrioodid, kes end juba suuliselt üles andsid, võiks tegelikult ka meilitsi kõlavalt ja selgelt "JAH" öelda, sest kuskil viienda osaleja peal kadus järg käest :).
Peatse kohtamiseni!  

Kommentaarid