Jaago sõprade kohvik 20. jaanuaril- kohv, kook ja köitmine- ning natuke notsusid ka!

Nüüd on jälle nii, et kui Sul on tiba ajahäda, siis ütlen hakatuseks kärmelt ära, et 
käesolevaga hõikame üle hulga (koroona)aja taas välja ühe 
JAAGO SÕPRADE KOHVIKU
20. jaanuaril kell 18.00 
Jaago käsitöötalus. 
See on aasta algusele täiesti kohane- varustame kaanetega ja köidame kokku kalendermärkmiku, mis aitab Sul terve aasta vajalikke asju meeles pidada. 
Kohv, tee ja kook kuuluvad lahutamatult asja juurde. 
Sõber võta kaasa, on toredam.

AGA

kui soovid pikemalt lugeda, siis palun, sea end sisse. Siin see lugu on.

Mul on kohvikuhoog praegu tõsiselt sees. Minu armas isiklik jõuluvana (kellega ma juhtumisi abielus olen ;)), leidis mulle ammu soovitud PUNASE retrostiilis ekspressomasina. Nüüd hoian end tagasi, et kohvitamisega mitte üleliia hoogu minna. Et aga masin ikka korralikult kasutust leiaks, siis on Jaagol ühe kohvikuõhtu korraldamine mu meelest enam kui paslik!

Kui Sa varem pole meie juures kohvikus käinud, siis olgu öeldud, et see on sedamoodi ettevõtmine, kus omavahel saavad kokku kook, kuum jook ja ÕPITUBA (vaata tähelepanelikult all olevat pilti ;)).  Seega siis nagu meie isiklik labradoodle... või mis nad saidki kokku sellest labradori ja puudli ristamisest? Igal juhul on meie aretustöö mu meelest väga õnnestunud, sest kohv ja kook on juba iseenesest alati mõnusad, aga kui vürtsitada neid kaht veel loomingulise tegevuse ja hea seltskonnaga, siis on paremaks asja raske teha. 

Kohvikud muidugi tühja koha peale ei sünni. Seekordne sai lisaks mu enda kalendriarmastusele kokku kutsutud "publiku nõudmisel". Nimelt olevat kalendermärkmik "Eriline põrsas 2022" (loe siit) tore küll, aga kokkuköitmine vaatamata täiesti jälgitavatele juhistele ikka kuidagi...ettevõtmine. Et tahaks rohkem üheskoos ja nii, et saaks kogu aeg kellegi julgustava silma all olla. 

No mis seal ikka! Mul enda oma ka alles pooleli, aga asjad vaja ju sisse kirjutada. Mina ei saa kalendermärkmikuta üldse hakkama. Kui Sul on ka nii ja tahaks veel sedagi, et igapäevane meelespidamist vääriv kraam oleks mõnusa positiivse vaibiga silma ees, siis just see kohvikuõhtu ongi Sinu jaoks.

Mida teeme?

Valmistame aastamärkmikule kaaned
Köidame märkmiku kokku
Joome kohvi ja ekspressopõhiseid kohvijooke ja teed
Sööme kooki

Mida Sina sellest saad?

Ühe ägeda kõvakaanelises köites aastamärkmiku, mille kaas on täpselt Sinu soovi järgi kujundatud
Aastamärkmiku faili, et saaksid soovi korral isiklikuks tarbeks/kingituseks veel mõne teha
Mõnusa õhtu iseendale ja soovi korral sõbrale/sõbrannale
Head kohvi ja kooki

Kuidasmoodi?

Registreerudes FB sõnumi (@jaagotalu), e-kirja (jaagotalu@gmail.com) või telefonikõne (5297919, Inga) vahendusel. Kohviku osalemistasu (kook-ja-jook, märkmikufail ning õpikas) on 25 eurot (17, kui Sul on märkmikufail juba olemas või kui ei soovigi seda), aga kui tuled sõbra või sõbrannaga, siis kahe peale 45 (35, kui märkmikufail on soetatud või ei soovigi seda). Kui soovid, et prindiksin Sinu eest märkmiku ise välja, siis lisandub iga väljatrüki eest summale 12 eurot- just nii palju soovib endale faili väljaprintimise eest trükiteenus-, aga võid ka ise trükkida. Juhised ja failid saad enne õpituba minu käest. Ja kui sa tahaksid väga kohvikusse tulla, aga aastamärkmikuga pole midagi peale hakata, siis saad köita valgete lehtedega märkmiku. Ning lõpuks- kui kõik see osavõtupanuse osa tundus maru keeruline, siis kirjuta või helista ja küsi julgelt üle ;)

Peatsete põrsasten?


Kommentaarid