Jaago sõprade ring: KOGU jõuluootusaja sussiüllatused ja advendikalender nutikatele päkapikkudele!

MIS? Päkapikkude abistamise õpitoas valmivad KOGU jõuluootusaja sussiüllatused- erilise personaalse jõulukalendri kujul ja vastavalt pere laste arvule. 

MILLAL? 23. novembril kel 18.00

KUS? Jaago käsitöötalus

MIS MAKSAB? Osalustasu sõltub päkapikkude sefluse all olevate laste arvust. Magusad sussiüllatused koos kalendrimaterjalide, personaalse kirjafaili, kalendrinumbrite ja juhendamise- kokkupanemisega on 33 (1 laps), 46 (2 last), 59 (3 last) või  72 (4 last) eurot ja nii muudkui edasi. Ehk siis iga täiendava lapsega lisandub 20-eurosele kalendrimaterjalikulule pakitäidise maksumus ehk 13 eurot lapse kohta. 

KUIDAS OSA SAADA? Registreeru HILJEMALT 21.11 kell 12.00- muidu ei jõua kalendrikraami õiges koguses varuda. Selleks helista (5297929), saada kiri (jaagotalu@gmail.com) või sõnum FB/IG vahendusel. 

Kas Sinu pühadeootusaeg kipub iseenesest kiireks minema? Toimetusi rohkem kui päevadesse lubab- sealhulgas igahommikune mure sussiüllatuse osas- noh et kas päksid ikka jõuavad õigeks ajaks ja kuidas neil liiklus on ja kas jaksavad tassida ja... Aga tegelikult tahaks rahulikult pühadeootusest rõõmu tunda?

Meil on Sulle lahendus! Tänased toimetused tuleb hulgi eilsesse lükata! Ah et kuidas? Kohe loed!

Meie pere päkapikud on juba mitu-setu aastat ühe suhteliselt aja- ja mõtlemismahuka tegevuse ühe nätakaga lahendanud. Jutt käib igahommikusest sussiüllatusest, mis varem kippus hajameelsetel päksidel lappesse minema. Küll unus neid mant õigel ajal jõulupoest soetada, küll magasid hommikut sisse või äkki hoopis ööd välja :). Ma võiks vanduda, et üht karvasemat ja vanemat isendit nägin ühel mälestusväärsel hommikul lausa püksata ülakorrusele leekimas ja kiiruga susse täitmas- kommipaberid taga krabisemas. 

Jaa, kui lapsi on peres neli, ongi see omajagu tööd. Sestap on minu meelest ülinutikas, et viimastel aastatel on päkapikud kohe detsembri alul lastele sussitäiteks toonud hoopis ligipääsu ühele erilisele jõuluootuskalendrile. Sellega seoses lasevad päkakad mõningase kopsakama ettevalmistuse järel  seejärel kiirel pühadeajal jala sirgu ja tegelevad mõnusamate tegevustega- näiteks magamise ja kiirel-ajal-mitte-poodi-minemisega. Stressist ja pingest ma siinkohal ei räägigi- seda pole :)!

Päkapikkude toodud jõulukalender koosneb eri- või ühesuurustest karpidest-topsidest-torudest, mis "kaanetatud" igaüks eri numbriga ühest kahekümne neljani. Õige numbriga päeval tuleb näpp paberkaane sisse susata ja kingid välja koukida. Et meil on peres neli last, ootab karbis neli üllatust. Küllap teises peredes siis vastavalt vähem.  Lastele on selline "sussitäide" alati hullupööra põnev tundunud ja kalendri juurde teevad käristamishetkel asja kõik. Minu enda isiklik hirm, et üllatushuvilised ühekorraga kohale toimetatud kalendrit kuritarvitavad, ei ole tõeks osutunud. Ju need päksid ikka lapsi tunnevad ;)!

Kui Sina sooviksid oma pere päkapikkudel elu lihtsamaks teha, siis oled neljapäeval, 23. novembril kell 18.00 väga oodatud ühele mõnusale olemisele Jaago käsitöötallu. Just siis leiab aset üks harukordne Jaago sõprade ring, millega asume appi kõigile päkakatele, kes tahaksid oma pere laste sussid vähese vaevaga täita. 

Õpitoas valmib üks kõigi kellade ja viledega ning hea ja paremaga täidetud ADVENDIKALENDER just Sinu pere laste arvu silmas pidades. Nullist alates ja võiduka lõpuni välja! Kalendriga käib kaasas sissejuhatav personaliseeritud kiri Lõuna-Eesti piirkonna peapäkapikk Tuudurilt, 24 pakiümbrist, pakkide magus sisu, käristatavad või muudmoodi avanevad pakikaaned, ilusa kujundusega pakinumbrid ja juhendamine ja käehoid kogu selle kraami kokkupanekuks. Soovi korral saad juhised üllatuse veelgi personaalsemaks muutmiseks- see tähendab siis Sulle endale küll pisukest eeltööd. 

Õhtul lähed koju valmis kalendriga, mille juures ainus vaev on kogu värk oma pere päkakateni toimetada. Nood saavad siis 1. detsembri hommikuks üles sättida. Kasutusaja jooksul on ühtlasi tegu meeleoluka jõuludekoratsiooniga, mille "aukudesse" võid üllatuse väljavõtmise järel pista jõulumunakese, kuuseoksa või piparkoogi. 

Kui Sinugi pere päkapikud vajavad abi, siis registreeru õpituppa ja aita päkakatel jõuluootusaeg muretumaks muuta. Registreeru telefonil 5297919, e-kirja-aadressil jaagotalu@gmail.com või sõnumi vahendusel Facebookis/Instagramis. 

Kas näeme varsti!

Kommentaarid