Aardejaht värske aadressiga kodulehel!

Jaago käsitöötalu 13. aastane-koduleht sai äsja värskenduse uue aadressi näol. Vastse nime puhul peitsin kodulehele mitu toredat tasuta tegemisjuhist. Mõnusat (aarde)otsimist, leidmist ja teoks tegemist!

Jaago käsitöötalu aardejaht

Minu moodi põllesõpru ootab PÕLLEPÄEVA postituse LÕPUS võimalus laadida alla  juhised oma isikliku taaskasutuspõlle õmblemiseks- just sellise, nagu pildil näha olev traksidega teksapõll. Et enamik tööd on teksapükste näol juba tehtud, saab mõnus minipõll valmis ülikiirelt- vaid pisut lõikamist ja mõned õmblused ongi tarvis teha!


Rohenäpp ja aiasõber leiab lehelt aga ÜLIlihtsa viisi oma taimetittede ja seemnekülvide märgistamiseks. Plastivabad  taimesildid on korduvkasutatavad ja uuel hooajal läheb tarvis vaid uut paberteipi. Erinevalt puidust pulkadest ei ohusta silte hallitus ega niiskuse tõttu kustumine- metallist sildialust mööda ei jõua niiskus kirja kahjustama. 

Taimesildiõpetuse video (poolteist minutit ja asi selge!) leiad kodulehe ülaservast alamlehelt "JAAGO TALU VEEBIKOOL" Mõnusat vaatamist! 

Kommentaarid