Kodulehe uus aadress on jaagotalu.ee!

Täiesti uskumatu, aga Jaago talu bloggeri-põhine koduleht on juba 13. aastat vana! Sai alguse jaanuaris 2010 ja on teinud tublit tööd meil toimuvate ettevõtmiste kajastamisel. Selle aja jooksul on rohkem kui veerand miljonit lugejat (täpsemalt 268237) saanud osa enam kui kahesajast postitusest. 

Kui see kõlab nüüd kuidagi otste kokkutõmbamisena, siis vastupidi, ma just sain hoo sisse! Et aga asju senisest ägedamalt teha, siis mõned muutused seisavad ees tõesti.

Olin nimelt taas õpetajaks veebiturunduse kursusel, mis pani mind juhendajana mitmes plaanis uusi asju proovima. Veebiturundus ja sotsiaalmeedia on juba kord valdkonnad, kus homne päev on tegelikult eile ja kõik on alalises muutumises. Kuivõrd neid muutusi miski ega keski selgesõnaliselt ette ei ennusta, tuleb adekvaatse pildi andmiseks kogu aeg õppida, uurida ja kohaneda. JA MA  ARMASTAN SEDA! Mulle pakub tõelist mõnu millegi huvipakkuva endale selgeks tegemine ja ellu viimine. Isegi, kui tegu on asjaga, mida ma varem pole teinud ega oska esialgu kuskilt pihtagi hakata. Või, tegelikult, iseäranis just siis!

Oma õppijatele ütlen kogu aeg, et kõik on võimalik, kui sellega otsast pihta hakata. Mu enda õppima hakkamise lähtekoht on enamasti mingi mu ees seisev probleem- näiteks kasvõi mu kodulehekeskkonna bloggeri piiratud võimalused lehel midagi esile tuua. Klassi ees vaatasin ka oma tegemistele teistmoodi ja värske pilguga otsa. Nii tuligi arusaamine, et aeg on Jaago talu leht päris tõeliseks koduleheks muuta. Ja nii juhtubki. 

Esimene muutus toimub 1. MÄRTSIL, mil meie veebipesa aadress hakkab olema senise jaagotalu.blogspot.com asemele jaagotalu.ee!

Ära muretse, see, mida oled harjunud siin lehel nägema, jääb alles. 

Aga toredad uued asjad on:

1. Senisest lihtsam ja meeldejäävam lehe aadress: nüüd jaagotalu.ee (senise blogspot-laiendiga lehe asemel)

2. Lemmikpostitusi ja kodulehel olevat infot on lihtsam oma sõpradega jagada

3. Mõnus värske väljanägemine

4. Info uute sündmuste ja õpitubade kohta esiplaanil

5. Paar toredat ÜLLATUSPAKIKEST, mis on uue aadressiga lehel ära peidetud ja avanevad koos lehega, aga mille üles leidmiseks annan kingivihjed meie FB-lehel :)

Niisiis unusta 1. märtsil see blogspot meie nimest ja kohtume uuel aadressil! JAAGOTALU.EE, eks!

Kommentaarid