Jaago käsitöötalu põllepäev on 1. aprillil!

MIS? Põllepäev

MILLAL? 1.04.2023 kell 10-17

KUS? Jaago käsitöötalus

KELLEGA? Üksi või sõbraga, algaja või kogenud õmblejana

TULEMUS? Ainulaadne Sinu moodi ühetükipõll, soovi kohaselt külluslikum või vaoshoitum, satsilisem või minimalistlikum

MIS MAKSAB? Osalustasu on 60 eurot. Nagu ikka, on kahekesi soodsam- kui tuled sõbra, sõbranna, ema, tütre või muu kaaslasega, siis kahe peale kokku 110 eurot. Kui soovid, et kangas ootaks Sind siin, lisandub materjalikulu (umbes 15 eurot), aga võid tulla ka oma kangaga. Hinna sees on põlle tegemise juhendamine algusest otsani, lõiked ja kohandusjuhised, kohvipausid ja lõunakõhutäis.

KUIDAS OSA SAADA? Registreerumiseks saada e-kiri, FB-sõnum või helista 5297919 

1. aprill on Jaago käsitöötalus taas kord külluslikult satsiline, väärtustavalt taaskasutuslik ja vastupandamatult naiselik, sest põllepäev on tulekul!

Mulle põlled meeldivad! Kohe kolevägapalju! Hea põll on mitut pidi väärtuslik. 

Esiteks jääb põllealune pind argilärtsudest puutumata ja võimaldab seega puhtust hoida. 

Teiseks on põll supertõhus figuurimuundur- mäletate Digimonide multikat, kus tegelased nipsti! soovikohasteks kangelasteks muutusid? Põll teeb sama- laseb figuuril paista laiemana või õhemana, organiseerida keskkohta olematud puusad, peita ümarat punu või tõsta büst esile. Ausõna!

Kolmandaks ei ole põll üldse ainult põll vaid ühtaegu ja vajadusel ka kleit, tuunika, top, vest, või ülevise.

Neljandaks sobib põll disainist sõltuvalt mitme stiiliga. Põll võib olla romantiline printsessiunelm või asjaliku minimalisti töörõivas, peokleidi aseaine või argirõivas, 

Ja viiendaks passib põll nii suurtele kui väikestele kandjatele. 

Kui põlle kohta on nõnda palju head öelda, siis on järjekordse PÕLLEPÄEVA  toimumine täiesti loogiline ja vaat et hädatarvilik. Ja nii kohtumegi 1. aprillil Jaago käsitöötalus,  et teha meelepärane kleit-põll algusest otsani valmis. 

Alustame kohe hommikul kell 10.00 kohvi- ja teejoomisega. Sest põlled tulevad koogi ja kohvi kõrvale alati paremad välja! Paneme paika disaini, kohandame minu välja töötatud ühetükilõike just Sinu keha järgi, teeme juurdelõikuse (maakeeli lõikame kangast välja), õmbleme kokku ja viimistleme. Kärmed ja kogenud saavad päevaga valmis, nautlejad ja tark-ei-tormajad pisut hiljem, aga selge visiooniga, kuidas põll valmis õmmelda, lahkuvad õhtul kõik. Nipid-trikid ja otseteede-saladused kuuluvad asja juurde, kõva lõunakõhutäis ja kaetud kohvilaud samuti. 

Registreerumiseks tuleb oma osalusest märku anda- siis on koht kindel. Varem on parem kui hiljem, sest laua taha mahub vaid piiratud arv osalejaid. Tavalisest õdusam ja väikesearvulisem ettevõtmine niisiis. Päeva osalustasu on 60 eurot, lisab materjali maksumus, kui soovid, et põlle kanga ostaks mina.

Kõige ilusam põll tuleb teadagi oma valitud kangaeelistuste kohaselt. Kui tahad valiku ise teha, annan Sulle kanga ostmiseks instruktsioonid registreerumisel, aga kui soovid, teen valiku mina ja siis ootab põllekangas Sind kohapeal (osalustasule lisandub materjali maksumus, umbes 15 eurot)

Et kohapealseid töömasinaid on mul kaks, siis palun põllepäeval osalejaid võimalusel kaasa võtta oma õmblusmasin. Kõige tavalisem siksakfunktsiooniga otseõmbleja sobib suurepäraselt. Kui Sul seda võimalust pole, saame ikka hakkama. 


Aga lisaboonusena ja kingitusena Jaago talu kodulehe uue aadressi puhul on Sul veel enne põllepäeva ja satsilist kleit-põlle (või siis hoopis pärast) on võimalus proovida sellise teksapõlle õmblemist, nagu alloleval pildil näha. 

LAE JUHISED ALLA SIIT

VAATA JUHISEID VEEBIAJAKIRJANA


Kommentaarid